Follow the conversation:
Twitter: @McAleeseAssocPC
Hashtag: #DPC2021





McAleese 12th Annual "FY2022 Defense Programs" Conference Agenda Day 1 Morning (May 12, 2021)

8:00AM-8:20AM



The Honorable Robert J. Wittman

Ranking Member, HASC Seapower & Projection Forces

8:20AM-8:40AM



The Honorable Anthony Brown

HASC Tactical Air & Land Forces/Seapower & Projection Forces

8:40AM-9:30AM



Gen John W. Raymond

1st Chief of Space Operations, U.S. Space Force

20 minute pause

9:50AM-10:35AM



Vice Admiral Jon A. Hill

Director, Missile Defense Agency

20 minute pause

10:55AM-11:30AM



Mr. Douglas R. Bush 🚧

Acting Assistant Secretary of the Army (Acquisition, Logistics and Technology) and Army Acquisition Executive

15 minute pause

11:45AM-

12:25PM



Dr. Derek M. Tournear

Director, Space Development Agency

10 minute pause

Follow the conversation: Twitter: @McAleeseAssocPC

Hashtag: #DPC2021





McAleese 12th Annual "FY2022 Defense Programs" Conference Agenda Day 1 Afternoon (May 12, 2021)

12:35PM-1:15PM



Lt Gen David S. NahomDeputy Chief of Staff for Plans & Programs

10 minute pause

1:25PM-2:10PM



GEN J. "Mike" Murray Commanding General, Army Futures Command

10 minute pause

2:20PM-3:05PM



Mr. James F. Geurts
Under Secretary of the Navy (PTDO)

10 minute pause

3:15PM-4:05PM



Gen Charles Q. Brown, Jr.22nd Chief of Staff of the U.S. Air Force

10 minute pause

4:15PM-5:00PM



Vice Admiral William J. Galinis
Commander, Naval Sea Systems Command

10 minute pause

5:10PM-

5:45PM



Mr. Mike Madsen

Deputy Director, Defense Innovation Unit (DIU) and Director of Strategic Engagement

Follow the conversation:
Twitter: @McAleeseAssocPC
Hashtag: #DPC2021





McAleese 12th Annual "FY2022 Defense Programs" Conference Agenda Day 2 Morning (May 13, 2021)

8:45AM-9:30AM



Lt. Gen. Eric T. FickProgram Executive Officer for the F-35 Lightning II/
Joint Program Office

10 minute pause

9:40AM-10:05AM



The Honorable D. Adam Smith
Chairman of the House Armed Services Committee

10:05AM-10:20AM



The Honorable Liz Cheney
HASC Committee on Strategic Forces

10 minute pause

10:30AM-11:20AM



ADM Michael M. Gilday 32nd Chief of Naval Operations

10 minute pause

11:30AM-12:20PM



Gen David H. Berger 38th Commandant of the Marine Corps

10 minute pause

Follow the conversation: Twitter: @McAleeseAssocPC Hashtag: #DPC2021





McAleese 12th Annual "FY2022 Defense Programs" Conference Agenda Day 2 Afternoon (May 13, 2021)

12:30PM-1:15PM



Lt Gen Duke Z. Richardson

Military Deputy, Office of the Assistant Secretary of the Air Force for Acquisition, Technology, and Logistics 10 minute pause

1:25PM-1:55PM



Gen John E. Hyten

11th Vice Chairman of the Joint Chiefs of Staff

10 minute pause

2:05PM-2:55PM



Gen James C. McConville

40th Chief of Staff of the U.S. Army

10 minute pause

3:05PM-3:45PM



LTG James F. Pasquarette

Army Deputy Chief of Staff, G-8

10 minute pause

3:55PM-4:40PM



Ms. Stacy A. Cummings

Under Secretary of Defense for Acquisition and Sustainment (PTDD)

10 minute pause

4:50PM-5:25PM



Dr. Stefanie Tompkins

Director, Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA)